English version

Екскурзии и почивки в Азия

Азия е най-големият и най-населен континент на Земята. Това обуславя и огромното разнообразие и възможности за пътешествие из страните, запознаване с тяхната история, архитектура, забележителности, обекти и... храна, разбира се.

С нашите програми имате възможност да вкусите от традиционните им храни, да опитате от местните питиета, да почувствате фолклора им или да посетите природните им забележителности. И още нещо важно: да усетите и духовния мир на хората от този континент, често обзет от мистика и вярвания, характерни за тяхната древна култура.

До Азия може да се пътува удобно с полетите на Турски авиолинии, Катарски авиолинии и други. Това са компании със световни отличия за качеството на услугите и на флотата си.

В тази секция ще намерите програми, които традиционно правим от години, както и нови такива, които предлагаме заради новооткрити удобни и директни маршрути.

Част от многообразието, което предлагаме, са Армения и Грузия, Азербайджан, Тайланд, Камбоджа, Виетнам, Китай, Индия, Шри Ланка, Япония, както и дестинации за пълноценна почивка на плажа – Бали, Малдиви, крайбрежието на Шри Ланка, Филипини и др.

А ако ви е интересно как стоят нещата от кухнята и как се чувства един истински пътешественик и почитател на местната култура и цивилизационно наследство, можете да свалите безплатно в pdf или epub формат книгата „Записки на пътешественика”. Автор е нашият дългогодишен продуктов мениджър Асен Бояджиев – опитен журналист. който директно ви пренася десетки дестинации, посетени от него и съпругата му. Можете да научите много тънкости и полезни съвети, както и да се позабавлявате с колоритни случки от пътеписите му.

Армения