English version

Екскурзии до Северна Америка

Северна Америка безпорно е един от най-интересните континенти – както от историческа гледна точка, така и в настоящи дни. Тук има огромно разнообразие от забележителности, природни феномени, останки от древни цивилизации и места, които си заслужава да видите. Ние се придържаме към географските граници на континента, затова в тази секция можете да намерите оферти както за Канада, САЩ, Мексико, така и за Коста Рика, Карибите и др.

Полетите до тази част на света са по-дълги и съответно по-скъпи, но цената определено си заслужава. Да видите Теотихуакан, Големия каньон, Ниагарския водопад или глетчерите в Канада, да се разходите по Бродуей или да почивате на карибски плаж, да се гмурнете в мексиканското сеноте или да прекарате приятна вечер в компанията на мариачите – това е спомен за цял живот, за който ще разказвате на внуците си.

В нашата филисофия, касаеща пътуването, ние се придържаме към думите на известния американски автор Рей Бредбъри: „Напълни очите си с чудеса, живей така, сякаш след десет секунди ще паднеш мъртъв”. Затова и нашите маршрути са натоварени, но се стараем да ви предложим колкото се може повече чудеса, с които да напълните очите си!

Доминиканска република